Logo DMX Noord

Aanmelden DMX Noord

Lees onderstaande aandachtig door, en volg vervolgens de regels. Controleer je inschrijving goed voor je in het inschrijfformulier op de "Akkoord en inschrijven" knop klikt. Heb je het niet goed en volledig ingevuld dan is inschrijven zinloos want de inschrijving wordt niet verwerkt. En misschien krijg je hiervan bericht maar de kans is groot van niet, het is tenslotte je eigen verantwoordelijkheid.

 

Let op:
oHet inschrijven kan alleen digitaal!

oZoals altijd zijn in het begin van de inschrijfperiode de rijnummers gereserveerd voor coureurs die met dit rijnummer afgelopen seizoen stonden ingeschreven.
oMaar in principe kunnen ook anderen gelijk inschrijven, maar dan alleen met rijnummers die niet gereserveerd zijn.
oJe reservering van een rijnummer uit 2020 vervalt als je voor 2021 in een andere klasse en/of met een ander rijnummer inschrijft.
oDe gereserveerde periode duurt deze keer tot en met vrijdag 22 januari 2021 twaalf uur 's nachts.
oVanaf dat moment zijn alle nog onbezette rijnummers vrij voor iedereen.

oHeb je een vraag of kom je ergens niet uit, kijk dan eerst op onze pagina met veel gestelde vragen. Deze pagina zal indien nodig worden aangevuld.
oLukt het ook niet met behulp van de veel gestelde vragen neem dan contact op via e-mail

oHet is belangrijk dat je een foto/screenshot van je gehele Basis Sportlicentie 2021 uploadt! Anders: Geen inschrijving.
oOok inschrijven per email is niet mogelijk, doe je dit toch dan wordt de inschrijving zonder opgaaf van redenen niet in behandeling genomen.
oHet is slechts mogelijk om vooraf in één klasse in te schrijven en niet in meerdere klassen. Je zult dus nu een keuze moeten maken in welke klasse je gaat rijden. Weet je dat nog niet dan zul je moeten wachten met inschrijven of nu een voorlopige keuze moeten maken. Natuurlijk is het gedurende het seizoen wel mogelijk om van klasse te veranderen.
oHet is toegestaan om in meerdere districten aan de competitie deel te nemen. Als je ook in Noord aan de competitie deel wilt nemen (naast een eventueel eigen district) dan vul je bij het aanmelden als district Noord in.

Klik hier om het met de inschrijving te beginnen.

Je bent pas verzekert van je rijnummer als je naam op de deelnemerslijst zonder "in aanvraag" er achter op de website staat. Controleer dit dus want er kan altijd iets mis gaan.