Logo DMX Noord

 

 


Aanmelden DMX Noord
De inschrijving voor het seizoen 2019 is geopend voor coureurs die aan alle onderstaande voorwaarden voldoen:
1. Je stond in 2018 ingeschreven voor de DMX Noord competitie.
2. Je schrijft in voor een klasse waarvoor je ook in 2018 stond ingeschreven.
3. Je wilt in 2019 met hetzelfde rijnummer rijden als in 2018.
4. Je hebt in 2018 punten gescoord in de klasse waarvoor je wilt inschrijven (dagklassement).
 
Voor alle andere coureurs, dus zij die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, start de inschrijving op 1 februari 2019.
Maar let op: aanmeldingsformulieren moeten voor 26 januari verstuurd worden of na 1 februari 2019. De tussenliggende periode kan niet worden ingeschreven!
 
Lees onderstaande aandachtig, en volg vervolgens de regels. Controleer je inschrijving goed: heb ik een kopie van mijn Basis Sportlicentie toegevoegd, is "in bijzondere gevallen waarschuwen" ingevuld, is het formulier ondertekend? Ontbreekt één van de voorgaande dingen of is het niet goed leesbaar en volledig ingevuld dan is opsturen zinloos want de inschrijving wordt niet verwerkt. En misschien krijg je hiervan bericht maar de kans is groot van niet, het is tenslotte je eigen verantwoordelijkheid.
 
Let op:
•Alleen het nieuwe inschrijfformulier met AVG verklaring is geldig! Oud formulier: Geen inschrijving.
•Als het formulier wordt geopend in Acrobat Reader kan het met de computer worden ingevuld.
•Het is belangrijk dat je een kopie van je Basis Sportlicentie 2019 mee stuurt! Zonder kopie: Geen inschrijving.
•Het is alleen mogelijk om de aanmeldingsformulieren per post op te sturen (persoonlijk bezorgen mag natuurlijk ook). Het adres staat onder aan het inschrijfformulier.
•Inschrijven per email is niet mogelijk, doe je dit toch dan wordt de inschrijving zonder opgaaf van redenen niet in behandeling genomen.
•We nemen geen aanmeldingsformulieren zonder handtekening, die niet goed leesbaar zijn of onvolledig ingevuld zijn, in behandeling. Je zult dan een nieuw formulier, dat wel aan de eisen voldoet, op moeten sturen.
•Het is slechts mogelijk om vooraf in één klasse in te schrijven en niet in meerdere klassen. Je zult dus nu een keuze moeten maken in welke klasse je gaat rijden. Weet je dat nog niet dan zul je moeten wachten met inschrijven of nu een voorlopige keuze moeten maken. Natuurlijk is het gedurende het seizoen wel mogelijk om van klasse te veranderen.

U kunt hier het formulier downloaden. Let op: leesbaar invullen en je handtekening en kopie Basis Sportlicentie 2019 niet vergeten!


Je bent pas verzekert van je rijnummer als het op de deelnemerslijst op de website staat. Controleer dit dus want er kan altijd iets mis gaan. Omdat het verwerken van de aanmeldingen wel een paar dagen kan duren hoef je je niet gelijk de volgende dag te melden, maar wordt de lijst wel geupdate (kun je zien aan de datum bovenaan) en kom jij er niet op terwijl je wel het formulier en een kopie van je Basis Sport licentie hebt opgestuurd neem dan contact op via de e-mail.