Logo DMX Noord

Aanmelden DMX Noord

Lees onderstaande aandachtig, en volg vervolgens de regels. Controleer je inschrijving goed: heb ik een kopie van mijn Basis Sportlicentie toegevoegd, is "in bijzondere gevallen waarschuwen" ingevuld, is het formulier ondertekend? Ontbreekt één van de voorgaande dingen of is het niet goed, leesbaar en volledig ingevuld dan is opsturen zinloos want de inschrijving wordt niet verwerkt. En misschien krijg je hiervan bericht maar de kans is groot van niet, het is tenslotte je eigen verantwoordelijkheid.

 

Let op:
Het is belangrijk dat je een kopie van je Basis Sportlicentie 2019 mee stuurt! Zonder kopie: Geen inschrijving.
Het is alleen mogelijk om de aanmeldingsformulieren per post op te sturen (persoonlijk bezorgen mag natuurlijk ook). Het adres staat onder aan het inschrijfformulier.
Inschrijven per email is niet mogelijk, doe je dit toch dan wordt de inschrijving zonder opgaaf van redenen niet in behandeling genomen.
We nemen geen aanmeldingsformulieren zonder handtekening, die niet goed leesbaar zijn of onvolledig ingevuld zijn, in behandeling. Je zult dan een nieuw formulier, dat wel aan de eisen voldoet, op moeten sturen.
Het is slechts mogelijk om vooraf in één klasse in te schrijven en niet in meerdere klassen. Je zult dus nu een keuze moeten maken in welke klasse je gaat rijden. Weet je dat nog niet dan zul je moeten wachten met inschrijven of nu een voorlopige keuze moeten maken. Natuurlijk is het gedurende het seizoen wel mogelijk om van klasse te veranderen.

U kunt hier het formulier downloaden. Let op: leesbaar invullen (bij voorkeur met de computer) en je handtekening en kopie Basis Sportlicentie 2019 niet vergeten!

Je bent pas verzekert van je rijnummer als het op de deelnemerslijst op de website staat. Controleer dit dus want er kan altijd iets mis gaan. Omdat het verwerken van de aanmeldingen wel een paar dagen kan duren hoef je je niet gelijk de volgende dag te melden, maar wordt de lijst wel geupdate (kun je zien aan de datum bovenaan) en kom jij er niet op terwijl je wel het formulier en een kopie van je Basis Sport licentie hebt opgestuurd neem dan contact op via de e-mail.